0
Total:
0
0,00 €
Penedès

Malvasia dolça de Sitges

Vino dulce elaborado con uvas de la variedad Malvasia de Sitges, por la bodega Hospital Sant Joan Baptista situada en la región del Garraf, en Sitges (Barcelona).

19,84 € IVA incl.

Ficha técnica

Tipo: Dulce

Añada: 2017

Nota de cata

VISTA:

Ocre, con tonos anaranjados y tostados suaves

NARIZ:

Notas de frutos secos tostados

BOCA:

Paso en boca muy goloso, pero a la vez fresco y ácido. Reminiscencias frutales

Celler Can Pagès

La família Pagès som una família de viticultors que es va establir a Sant Pere de Ribes a la masoveria de Can Jacas al barri de les Torres nº11 des de finals del segle XVI, fins que als anys 70 vàrem comprar la finca juntament amb la casa on posteriorment s’hi va instal·lar el celler. Cap als anys 80 degut a les dificultats amb la venta de la verema vam decidir muntar un celler propi d’elaboració, i des d’aleshores hem anat creixent cuidant molt la qualitat i elaborant bons vins.

Actualment la família té l’explotació al terme de Sant Pere de Ribes i a d’altres termes municipals circumdants. Les varietats plantades són les tradicionals del Penedés. És l’any 2004 quan decidim recuperar la varietat autòctona de raïm Malvasia de Sitges, que s’havia deixat perdre degut al seu poc rendiment, complicada elaboració, i difícil manteniment del vi de les mans del nostre enòleg Pau Pascual Puig.

Les primeres vinyes les vàrem plantar a la Finca de Can Planas. Actualment tenim 10ha entre els

Ver sus productos

Puede que te gusten

Malvasia seca de Sitges

13,00 € 11,05 €
15% de descuento
Ver detalles

Nadal 1510 Botritys Noble 2001

50,82 €
Ver detalles

Nadal 1510 Botritys Noble 2003 DEVINS

Agotado
Ver detalles
Agotado