0
Total:
0
0,00 €

La Mostra De Vins Menorca tornarà a l'abril de 2022

La mostra professional més important de Menorca al voltant del món del vi tornarà la primavera vinent després que l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, la distribuïdora De Vins Menorca, hagi confirmat la seva intenció de recuperar aquest esdeveniment de referència pel sector de l’hostaleria. L’any passat la pandèmia va obligar a suspendre aquesta invitació al tast i al diàleg que la illa acull bianualment i que al llarg de setze anys, s’ha consolidat dins el calendari com la millor experiència per descobrir novetats vinícoles i estar al dia a Menorca.

En aquest sentit, a la darrera edició celebrada al 2018 hi van participar 150 professionals i van passar-hi més de 1.000 persones durant tota la jornada que van poder conèixer més de 420 vins, caves i xampanys que van presentar el centenar de cellers presents. “La intenció es poder repetir el mateix format d’esdeveniment que hem vingut fent els darrers anys amb la introducció de les mesures sanitàries que calguin; i fer-ho a principis d’abril abans que comenci la temporada turística per tal que els professionals del mon de l’hostaleria puguin gaudir de l’experiència”, explica Dani Boix, propietari de De Vins Menorca.

“Sabem que hi ha moltes ganes de recuperar la Mostra perquè aquest tipus cites ens ajuden a mantenir un contacte molt estret amb el sector i així poder intercanviar coneixement i experiències” afegeix Boix. La previsió serà poder tornar a emplaçar la Mostra al Club Marítim de Maó, un espai que les darreres edicions ha servit d’escenari d’aquesta trobada.

Activitats paral·leles a la Mostra

Des de De Vins Menorca també s’ha començat a treballar en la organització de les activitats paral·leles al voltant de la Mostra i que durant els mesos previs com posteriors, serveixen per relacionar el projecte amb la gastronomia, l’enologia i la cultura del món del vi. En aquest sentit el programa ha vingut sempre complementat per presentacions de novetats, tastos guiats, menús maridats als diferents restaurants de Menorca així com també per tertúlies i conferències protagonitzades per referents del món del vi que al llarg d’aquestes diferents edicions.

“Hem començat a contactar amb les persones que ens agradaria tenir per quadrar agendes i tornar a tenir un esdeveniment interessant per a tots”, detalla Boix. En aquest sentit, persones que han anat passant per la Mostra aquests darrers anys han estat Raül Bobet, Joan València, Joan Rubió, Xec Reina o José Ramon Lissarague.

*Publicat a www.balearsvadevi.cat

 

Seguir leyendo

Artículos relacionados