de la web a tu domicilio, alojamiento o embarcación

Pol Marban exposa els seus darrers treballs a Maó

L’espai DE VINS GALLERY ART & VI inaugurarà aquest dijous una exposició sota el títol Lisboa-Moura amb sis quadres de gran format.

El reconegut artista Pol Marban estrena aquest dijous una mostra dels seus darrers treballs a l’espai DE VINS GALLERY ART & VI, una selecció de sis quadres de gran format en oli sota el títol Lisboa-Moura, on l’autor presenta diferents visions d’aquestes dues ciutats portugueses en clau femenina. “Son mirades urbanes on intento anar més enllà de la quotidianitat i mirar de fer una al·legoria sobre la bellesa, la decadència o fins i tot la frescor que m’inspiren en aquell moment” explica Marban. I és que com diu la crítica d’art Anna Adell, per a Pol Marban el taller és la ciutat, no només perquè desplega pels murs urbans el seu univers pictòric sinó sobretot, perquè és un pintor a plein air. Però així com els pleinairistas d'abans sortien amb els seus estris per reflectir els canvis lumínics sobre la naturalesa, Marban surt al carrer per estudiar com l'atmosfera de cada lloc i moment afecta l'ànim dels transeünts. S'impregna de llum natural per penetrar a les ombres del subconscient, observa els paisatges marins per endinsar-se en els naufragis de la naturalesa interior, recorre el subsòl descobrint antres nocturns habitats per tribus crepusculars, ànimes errants i solitàries. Flirteja amb llenguatges expressionistes per explorar la subjectivitat descarnada, però un enigmàtic onirisme suavitza aquesta duresa. Marbán busseja fins al més profund de la consciència i descobreix tresors amagats entre les restes submergits.

Amb aquesta nova exposició, l’enoteca De Vins Menorca segueix el seu camí d’obrir una finestra a diferents artistes plàstics, unint d’aquesta manera l’afició pel bon vi amb l’art. La inauguració tindrà lloc aquest dijous, 6 de febrer a les 19.00 hores i restarà oberta fins al 6 de març.

Inauguració Lisboa-Moura. Exposició de Pol Marban
Dijous, 6 de febrer. 19:00 H.
De Vins Menorca, C/ Camí de ses vinyes 118 (Maó)

Contacte:
Pol Marban 633 206 588
David Baret: 610 624 340

 

 

Política de privacidad

De Vins Menorca S.L. es una empresa registrada, bajo el NIF B57075665, con domicilio fiscal Camí de ses Vinyes, 118 - 07703, Maó, Illes Balears, España ('nosotros', 'nuestro'). Dirigimos www.devinsmenorca.com ('la web'), por lo que somos responsables del tratamiento de la información facilitada y obtenida a través de la Web, que será incluida en nuestros ficheros de datos personales. En la presente Política de Privacidad, 'tú' hace referencia a cualquier persona que someta información a nuestra Web.

1. Privacidad y protección de datos

La protección de datos es una cuestión de confianza y tu privacidad es de máxima importancia para nosotros. Por este motivo, sólo utilizaremos tu nombre y otra información de carácter personal según lo establecido en la presente Política de Privacidad. Únicamente recopilaremos información en caso de requerirla para poder llevar a cabo negocios contigo.

Almacenaremos tu información durante el tiempo estipulado por la ley o hasta que haya cumplido los objetivos por los que haya sido recopilada.

Recopilación de datos

Podemos recopilar información de distinta índole cuando detectemos que deseas efectuar una solicitud de un producto en la Web.

Recopilamos, almacenamos y tratamos tus datos con el objetivo de poder ofrecerte nuestros servicios y tramitar las compras en la Web y cualquier posible reclamación futura.

Utilizaremos la información facilitada para poder procesar tus solicitudes de información y ofrecerte los servicios y la información deseados a través de la Web o enviarte información (incluyendo información relativa a nuestros productos y servicios) siempre que indiques que deseas que nos pongamos en contacto contigo, por correo electrónico, y ofrecerte información relativa a otros productos o servicios. Si prefieres que no te enviemos comunicaciones de márketing, háznoslo saber.

Puede que hagamos llegar tu nombre y dirección a una tercera parte con el fin de que realice la entrega de los productos (p. ej. nuestro mensajero o proveedor).

No compartiremos tu información personal con terceros ubicados fuera de la Comunidad Económica Europea.

Terceros y enlaces

La Web puede contener publicidad de terceras partes o enlaces a otras páginas Web. Recuerda que no nos responsabilizamos de las prácticas de privacidad o del contenido de dichas terceras partes o páginas Web, como tampoco nos responsabilizamos de las terceras partes a las que cedemos tus datos de conformidad con la presente Política de Privacidad.